PirosPirula.hu | Egy blog a neomaszkulinitásról és a férfias értékekről.

15 idézet és tanulság Szepesi Nikolett - Én a szexmániás című könyvéből

2020. 12. 21.

Én szoktam torrentezni. És feltűnt, hogy 2013-as megírása óta még mindig sokan töltik le - a címe miatt - ezt a könyvet. Elolvastam. Nem kellett volna.

A könyv irodalmi értéke vetekszik egy csöcsvillantás értékével. A csöcsvillantást is sokan szívesen megnézik, de a végén mindig kiderül, hogy azt egy olcsó útszéli kankós kurva követte el és jobb, ha nem is nézünk oda, mert elkapunk valami finom kis gombát. Ugyanígy fertőz ez a könyv is. Az emberek figyelmét felkelti a cím, mert “húú az van a borítóra írva, hogy szexmániás” viszont a borítón belül egy korahuszonénves faszkörhintára felszállt öntelt ribanc szavai köszönnek vissza.

A mértéktelenül nyelt pénisz és ondó megrohasztja a nők lelkét és ennek betűkbe öntött bizonyítékát olvashatjuk Szepesi Nikolett - Én a szexmániás című könyvében. Úgy tartja a mondás, hogy “a férfiak többsége pont egy ilyen rossz kislányra vágyik”, viszont sokan elfelejtik a mondat elejét idézni: “a férfiak többsége egy olyan jó kislányra vágyik, aki csak nekik rossz kislány” és így azért más a végkifejlet.

Következzen itt 10 darab idézet a könyvből, és a hozzá tartozó piros pirulás magyarázat, tanulság.

Hipergámia, amikor csak a legjobb kell

“Vajon miért van az, hogy a jó nők nem a szomszéd bádogos fiá­ba, vagy a jóképű, biciklit tekerő postásba szerelme­sek, hanem a kutyakajából milliárdossá vált pasiba, a tajgán túlra szerződött csúcsfocistába, vagy a po­cakos, befolyásos üzletemberbe „szeretnek bele”?”

50 évvel ezelőttig, amíg nem volt internet, amikor még csak kisebb közösségek voltak és a kisvárosi illetve falubéli élet virágzott, addig nem találtuk bizonyítékát a női hipergámiának. Annak a jelenségnek, hogy a nők mindig kifejezetten a férfiak TOP 20%-ára hajtanak - és a “maradék” 80% TELJESEN láthatatlan számukra. Akkoriban egy fiatal lány maximum pár férfit ismert és közülük választott.

Viszont felbukkantak az internetes közösségi oldalak, randialkalmazások és a nők válogatós ösztöne is felpörgött. Már nem is a 80%-20% arányt lehet felfedezni, hanem a legújabb tanulmányok rámutattak arra, hogy ez inkább 90%-10% felosztás sőt 2020-ra annyira kiéleződött a helyzet, hogy 95%-5% a valós arány. Tehát a nők egy randialkalmazásban az esetek 95%-ában balra húznak, esélyt sem adnak a férfiaknak és csak 5% az akit vonzónak találnak. Ebből még kevesebb esetben lesz valalmi - komoly kapcsolatról már nem is beszélhetünk.

“Ő az életem második komoly pasija volt. Olykor eljátszottam a gondolattal, hogy vele kellene ma­ radnom az idők végezetéig, mert nála jobbat aligha találok. Naiv gondolat. Mindenkinél van jobb, min­denkinél van izgalmasabb. Két év után csaltam meg először. Mentségemre szóljon, hogy egy népszerűbb kajakossal, az ország szépfiújával, tévéműsorok, női magazinok, női lelkek és vágyak főszereplőjével.”

Ha ezt a könyvet egy igazságszérumnak tekintjük és hihetünk annak, hogy itt valahogy a kimondatlan gondolatok mégis kimondásra kerültek, szűrő nélkül, nyersen, akkor ez a fenti mondat az egyik legjobb összefoglalója a női hipergámiának.

Mindenkinél van jobb, min­denkinél van izgalmasabb.

A mondat második felére is érdemes odafigyelni: “mindenkinél van izgalmassabb”. Azt is tényként könyvelhetjük el, hogy a nők sokkal érzelmesebb lények, mint a férfiak. A férfiak világa a logikára, a tervezettségre, a racionalitásra épül - addig a nők érzelemvezéreltek, akik nem úgy döntenek, hogy mi a helyes (logikailag), hanem hogy épp mit éreznek.

Ha megvan a kaland, az izgalom, az érzelmi hullámvasút - legyen szó akár mélypontokról - az attól még valamiféle érzés, ami megrészegíti a nőket. Így egy-egy veszekedés, csetepaté, ami a férfi számára sokszor csak stresszes, felesleges összecsapás épp, hogy megerősíthet egy kapcsolatot.

Hogy számokba öntsem a női hipergámiát, hasonlítsuk össze a férfi partnerválasztási szokásokkal. Mi férfiak is értékeljük egy 10-es skálán a nőket és természetesen minél közelebb a 10-eshez, vagy minél több 10-est tudunk zsákolni, annál jobb, viszont egy 5-ös,6-os csajban is meglátjuk a szépséget, barátnői státuszba is előléptethetjük és ami még fontosabb: az 5-ös alatti csajok pont másvalakinek sokkal feljebb helyezkedhetnek el a skálán, így nem maradnak egyedül. Aki nekem 3-as az másnak lehet 6-os.

A női hipergámia viszont sajnos eléggé [email protected] egy gépezet: A nőkél léteznek 10-es pasik és 1-esek. Más számok nincsenek. A skála nem lineáris, hanem olyan mint egy ugrófüggvény: szinte mindig lapos és egyszer csak a maximumon van.

Manipuláció és partnerváltás a maximumon

“Minden nő ilyen partner­ re vágyik, aki mellett biztonságban érezheti magát, s akitől megkapja a napi betevő szexet. Nem is akárhogyan, nem is akármilyen méretben. Nekem ez sem volt elég. Nekem Gergő is kevés volt. Kérdez­hetné, hogy miért kellett megcsalnom, miért kellett újabb és újabb kalandokat keresnem, amikor min­dent megkaptam tőle. A hatalmas baszások mellé. Pénzt, márkás cuccokat, kedves szavakat. Gergőnek fogalma sem volt róla, hogy két év elteltével már ál­landó szeretőm volt.”

Ha belegondolunk, akkor a nők azért fejlesztették tökélyre az évmilliók során a manipulálási tehetségüket, hogy mindig biztonságban legyenek, és a lehető legtöbbet sajtolják ki fizikai ténykedések nélkül a körülményekből. Ezért míg egy férfi az erejével és a kitartásával szerzi meg ami az övé, addig egy nő taktikával, és manipulációval, sunyiban, kerülőutakon. Ha a kettőt mérlegre rakjuk, azért a nyíltság mindig tisztább.

A fenti idézet is csak egy bizonyíték arra, hogy ha jön egy jobb parti, akkor a nő amíg tudja, addig kifacsarja belőled amit lehet és csak utána áll tovább. Az esetek többségében mindig úgy kavarja a szálakat, hogy a lehető legjobban jöjjön ki belőle. Amikor Te, férfiként még csak azt vetted észre, hogy valami nem stimmel, akkor már biztos lehetsz, hogy rég van egy kiszemelt, akit már elkezdett puhítani a nő, hogy üresjárat nélkül váltani tudjon:

“A nő rendszerint akkor cserél, akkor vált pasit, ha a kö­vetkező már biztosnak tűnik, ha egyik ágyból átsé­tálhat a másikba. Ha közben nincs üresjárat, nincs magány. Én nem tudom, milyen egyedül lenni.”

“Joggal kérdezhetnéd: akkor miért nem szakítottam velük? Hát érdekből. Ez van. Gergő jómódú fickó volt, erről már beszámoltam, és nyomta nekem a költőpénzt, amit csak kértem, megkaptam tőle, de még azt is, amiről csak álmo­doztam. Tudjátok, hogy van ez. Nehéz otthagyni a biztosat - az anyagi biztonságot nyújtót.”

Férfiak, önfejlesztésre fel!

“Mert ha a pasi átlagos, ha elvész a tömegben, ha nincs benne semmi különös, ha nem híres, ha nem mutogatják a tévében, vagy ha nem terjedt el róla, hogy - mondjuk - kutyakaja-eladásból milliomos lett, akkor baszhatja az egészet. Akkor nő nélkül megy haza. Vagy egy nagy seggű, trampli, „meg­ maradt” csajszi lesz a zsákmánya. Olyan, akit jobb híján cipel haza. De az igazi ínyencek mindig a nagy halra várnak. Vagy inkább a nagy vadra. Én is ilyen voltam. A legjobbat akartam.”

Ezért a 21. században az egyetlen út a férfiak számára, ami a szexuális stratégiát illeti, hogy a férfi fejleszti magát. Ez természetesen egy univerzális érték és a legtöbbször maga az egyén profitál belőle és csak mellékes az, hogy ilyenkor a nők is megrohamozzák az embert. Teljesen mindegy, hogy a humoroddal, a státuszoddal, a pénzeddel, vagy a sportos testeddel mászod meg azt a bizonyos létrát. Ha egyszer fent vagy a magasban, akkor ott jutalom vár.

A nők a célegyenesben várnak és a győztessel hálnak ~ Richard Cooper

“De ez a vezető gyerek nagy hatással volt rám. Nem csak azért, mert remek szeretőnek bizonyult. Egyszerűen hatott rám, hogy fontos pozícióban van, hogy gazdag szülők gyerme­ke, hogy elegáns helyen él, hogy intelligens, hogy so­kat tett azért, hogy idáig jusson.”

A közösség bizonyító ereje: Használd ki!

“Minden nő őt akarta. Minden csaj rá gerjedt, háziasszonyok, elvált nők, unatkozó feleségek és diáklányok adták volna oda magukat neki gondolkodás nélkül. Randevú nélkül, udvarlás nélkül, felvezetés nélkül. Nem tartottam külö­nösebben jóképűnek, mégis vonzott benne valami, gyaníthatóan az ismertsége.”

Ha valaki járatos a PUA világában, akkor ott van egy érdekes fogalom, a “social proof”, amit magyarra csak hülyén lehet lefordítani: “a közösség bizonyító ereje”. Ez afféle trükk, amit a randioldalakon és lényegében bárhol bevethetsz, hogy előrébb juss: Ha te egy közösség aktív ragja vagy, felnéznek rád, kvázi előre kiválasztottak, felmérték emberi értékedet, akkor az másnak is feltűnik.

Ha tehát te a közösségi oldalakon nagyobb baráti társaság tagjaként tűnsz fel, vagy arról szolgáltatsz bizonyítékot, hogy te a munkahelyeden egy csapat elismert tagja vagy, azzal vonzóvá válsz mások számára: Hiszen Te is a boltban a népszerű, mások által kipróbált terméket emeled le szívesen a polcról, vagy azt veszed meg, amit egy webshopban sokan értékeltek pozitívban.

A “social proof” egy olyan trükk a PUA és a RedPill világában, ami pont ezt a jelenséget használja ki: Légy elismert (vagy mutasd ezt magadról) és mások automatikusan elismernek. Ez az emberi psziché belső bugyraiban működő automatizmus, amit fel lehet használni arra, hogy meghekkeld a rendszert és előrébb juss.

A nőknek sokszor csak a like kell

“Egy vékony hajpánt takarta a mellemet, illetve a mellbimbómat. Semmi más. El tudod ezt képzelni? Miniszoknya, lebarnult test, és egy vékonyka hajpánt. Még arra is emlékszem, hogy felálltam valami asztalra, ott táncoltam, s mindenki engem bámult. A pasik majd megőrültek. Nem volt rajtam súlyfelesleg, tökéletes volt az alakom, tisztá­ban voltam vele, milyen hatást gyakorolok a férfi­akra. Óriási flash volt, mámorító pillanat. Azt gon­dolom, ezekért érdemes élni”

Ismerős a sztori a virtuális világból? Talán csak nem ugyanezt csinálják az instagram-ribancok, akik naponta töltik fel a pucsítós, csöcskidobós képeiket, lájkokat és nyálcsorgató kommenteket begyűjtve? Az ilyen kiárúsított test az, amitől megromlik a női psziché. Férfitársak! Ha van lehetőségetek, sose engedjétek a közösségi oldalakon ilyen ámokfutásba kezdeni a barátnőiteket! Ez nem szól másról, mint a lájk harácsolásról - cserébe a belső megrohad.

“Mámorító volt az a felhajtás, és én csak fokoztam a tempót, fokoztam a feltűnést, egy barátnőmmel táncoltunk a nyitott szórakozóhelyen. De nem ám a tömegben, hanem valami magaslaton úgy, hogy mindenki lás­son. Riszáltuk magunkat, szinte semmi sem volt raj­tunk. A pasik megőrültek”

Sportos test

A fent megismert férfiúi státuszon kívül persze a hús-vér nyers erő is vonzó. Az a jó hír, hogy ha súlyzót ragadsz és odafigyelsz a táplálkozásodra, akkor férfiként a hormonjaidnak köszönhetően bámulatos eredményeket tudsz elérni. Nem véletlenül van itt az oldalon is egy külön EDZÉS kategória, ahol a súlyzós edzés alapjait ismerheted meg. Annak ellenére, hogy ez nem egy sportoldal, azért titkon tudjuk, hogy ez is egy ösvény a nők lába közé:

“Lo­pott pillantásokat vetettem rá: bámulatos izomzat, bivalyerős hát, gigantikus karok. A sport, kü­lönösképpen a kajak, megnyújtja az ember gerin­cét, hosszabbá teszi a kart, férfiasabbá a versenyzőt. Óriási kezei markol­ták a seggem, s ő vadul lökte belém a farkát. Csodálatos élmény volt. A kisfiús mosoly vad, ha­tározott pasit takart. Határozott volt az életben, és határozott az ágyban. Mindvégig nőnek éreztem magam mellette, fogott, dobált, forgatott, pozíciót váltott.”

Mindezt pálcika testtel nem lehet megtenni és a heti háromszor 1 óra edzés senkinek sem árt.

A korábban ki nem mondott gondolatok, így a 21. százdban már kimondásra kerülnek. Eddig csak a férfiak mondhatták azt, hogy szeretik a széles csípőt, keskeny derekat - viszont minden férfi egy angyalként tekintett a nőkre, akiknek csak angyali gondolataik vannak. Ezt el kell felejteni. A nőknek is legalább annyira fontos a testiség, mint nekünk. Ők is szexuális lények és nem liliomvirágszálak.

“A férfiaknak fogalmuk sincs, meny­nyire fontos nekünk, nőknek is a fenék. A legtöbb­ jüknek olyan lapos, hogy ránézni is rossz. Lötyög rajta a nadrág, előnytelen, ízléstelen, hervasztó. De ez itt, na, ez egy gyönyörű példány. Belecsípnék, be­ lemarkolnék legszívesebben.”

A felelősség elhárítása

Ha elolvasod a könyvet, akkor megdöbbenve tapasztalod, hogy a háromnegyede arról szól, hogy ki hogyan élvezett Szepesi Nikolett hasára (ezt a szókapcsolatot legalább 20x láttam leírva, valamiféle has fétise lehet a csajnak) és hogy milyen híres férfiakkal hált egyik napról a másikra, sőt egyszerre több gyertyát is a tűzben tartva - akarom mondani virslit a szájban tartva. Mikor rájön a virágszál, hogy kezd hervadozni és lelkileg tönkremegy, akkor ki a hibás? Hát persze, hogy:

“Mocskos élvhajhász, hűtlen férfiak. Ők tehetnek mindenről. Arról is, hogy én mindenkivel lefeküd­tem. Mindenkivel, akire csak vágytam”

“Aligha kell magyaráznom ne­ked, hogy trófeákat gyűjtöttem, striguláztam, és pil­lanatok alatt továbbléptem, ha fiatalról volt szó, ha idősebbről. Szinte könyörgött, azt mondta, vesz egy üveg piát, csak maradjak vele egész nap. Majdnem pofán vágtam. Mit képzel ez rólam, hogy olcsó kur­va vagyok, akit egy üveg piával meg lehet venni?!”

Igen.

A 30+os romlott hús

100+ pénisz és heves ondószagú kilégzések után, rojtosra kefélt nagyajkakkal felbuggyan egy-egy ösztrogénlöket azért az “írónő” agyában, és elgondolkodik azon, hogy milyen lesz majd gondos családanyaként, kisgyerekekkel, egy keményen robotoló szerető férjjel együtt élni, az idők végezetéig:

“Nagy kurvának tartasz, nem? A férfifarkak nagy ismerőjének, a baszóbajnokság esélyesének. És igazad is van. A vágy tom­bol bennem, csillapíthatatlanul. De azt is tudnod kell, hogy én is nő vagyok, ízig, vérig nő. És egy nő bármekkora baszógép, mégis vágyik a biztonság­ra, az igazi társra, a KOMOLY KAPCSOLATRA, gyerekre és családra. Előbb-utóbb persze.”

Előbb-utóbb persze.

:D Majd ha megjelenik az első szarkaláb a szem alatt, majd ha nőni kezd a hájredő, megjelennek az ősz hajszálak és kezdenek elfogyni a petesejtek, majd akkor… 40 fele gyorsan beújít egy bétával, és a múltat kitörölve, egy tág lyukkal, de KOMOLY KAPCSOLATBAN lehet tovább élni…

Szerencsére azért megmaradt Niki a józan ész talaján és tudatában van annak a bizonyos bélyegnek:

“Talán majd lesz egy gyereked, esetleg férjed, vagy a kettő együtt, s akkor majd azt érzed, na, révbe értél, lenyugodtál, lehiggadtál, megtaláltad a másik éned. De ez csak illúzió lesz. Ott van rajtad a bélyeg, az élvhajhászok bélyege. Ez van. Ez ellen nem tehetsz semmit.”

A keret fontos

Több majonézes virsli járt Nikiben, mint amennyi egy Balatoni sör-virsli fesztivál alkalmával fogy. Egy férfi azonban nagy hatással volt Nikire. Ő nem úgy viselkedett, mint a többi, akik punci után kuncsorogva, csak egy egyéjszakás kalandra voltak jók. Ez a férfi átlagember volt és nem egy sportos testú úszó. Mi volt a titka? A keret. Abból nem engedett. A keményen tartott keret végtelenül vonzóvá tesz. Ha te fogod a gyeplőt, és nem kuncsorogsz punciért, akkor ők fognak kuncsorogni érted.

“Erre a meg nem nevezett FÉRFI így szólt: „Akkor most válassz, vagy kirúgod az összes pasi­dat, és akkor együtt leszünk, együtt maradunk, vagy felejts el. S legyen ez csak egy futó kaland…” Ezt mondta nyugodt hangon, és én tudtam, hogy őt kell választanom.”

“Hebegtem-habogtam, magyarázkodtam, próbáltam menteni a menthetőt, de már felesleges volt. Akkor mondta nekem ez a drága fiú, hogy ta­karodjam onnan a cuccaimmal együtt. Nehogy azt hidd, hogy röhögőgörcsöt kaptam. Én, a nagy va­dász, a pasifaló, a szexmániás, szinte kislányként könyörögtem ennek a fehér bőrű, vörös arc- és fanszőrzetű srác­nak, hogy ne rúgjon ki, hogy maradjon velem. Még két hét múlva is hívogattam, illetve üzeneteket írtam neki, de ő nem reagált, nem válaszolt.”

Ne csüggedj huszonévesen

A nők húspiaci értékük maximumát 23 évesen érik el. Ekkor a legszexibbek, biológiai fogalmakat felhozva: fertilis, kerek fenekú, duzzadó csecsú petefészkek. Ennél magasabbra sosem hágnak az életben. Egy 35-40 éves milliomos üzletasszonynál ezerszer nagyobb hatalma van egy kora huszonéves fiatal, szegény lánynak.

Illetve egy 23 éves csajnak ezerszer nagyobb hatalma van, mint egy 23 éves fiúnak. Egy huszonéves férfi ilyenkor semmi hatalommal nem bír. Nemrég fejezte be az iskolát és se megélhetése, se státusza, se tapasztalata, semmije nincs. Így már cseppet sem meglepő, hogy a nők felfele randiznak korban.

“Ahogy öregszik, úgy lesz egyre sármosabb. Igazságtalan az élet, a nők eltunyulnak, elpuhulnak, de néhány pasi, túl a negyvenen nem­ hogy lepukkan, de egyre szexisebb.”

Szóval kedves varátom, ne sopánkodj, fogadd el a felállást, fejleszd magad. Kapd be - a piros pirulát!